Vellykket NC-stevne i Vikingskipet:
Takk til dere alle!

Hedmark Skøytekrets får bare gode ord om NC-arrangementet i helgen. Helgens overdommere sender en hilsen til alle dere som var med og gjorde dette stevnet til et 100 % vellykket stevne.
 
Som de sa under evalueringen søndag ettermiddag: «Hva skulle NSF gjort uten Hedmark Skøytekrets. Dere bidrar til at det er mulig å arrangere så gode stevner i Vikingskipet. Dere har en funksjonærstab som er kjempegod. Dere må være stolte av å ha så mange og gode funksjonærer».

Dette er ord som alle som var med å hjalp til, bør legge seg på minnet. TAKK TIL DERE ALLE FOR EN KJEMPEJOBB.

Sportslig kan vi også være stolte. Ole Bjørnsmoen Næss har hatt en eventyrlig framgang i det siste. I helga satte han ny kretsrekord på 5000 meter i 18 årsklassen. Ole sprengte 7-minutter grensen med glans. Han fulgte opp med en kjempegod 1500 meter. Kretsen benytter anledningen til å gratulere Ole med ei kjempgod helg i Vikingskipet.

Våre andre deltakere, Line Hoberg fra Stange SK (nummer 2 kvinner junior sprint), Runar Sanderud fra Sand (nummer 5 menn junior sprint), Even Johansen fra Tynset IF (nummer 2 menn senior sprint) markedsførte Hedmark Skøytekrets på en fremragende måte.

Gledelig nok hadde også Brumunddal med to juniorer i tillegg til veteranen Kjetil Kristjansen. Vi er stolte av våre løpere som er med å sette Hedmark Skøytekrets på «skøytekartet». Vi håper derfor alle vil være med å bidra til at Hedmark Skøytekrets skal løfte seg ytterligere sportslig i årene som kommer.