42 løpere med på en vellykket kretssamling

Hedmark Skøytekrets takker Stange Spk for en meget vel gjennomført kretssamling 6. -8. august. Tilbakemeldingene fra klubbene som hadde løpere der er meget gode.
 
Kretssamlingen på Stange startet fredag kveld. Flere av løperne valgte å treffes allerede kvelden før, til tross for at første treningsøkt ikke var før lørdag. MjøsTeam var også sterkt deltaktige i samlingen. De losjerte seg inn på hytte med Mjøsas bredd, men var med på det sosiale på Stange. Totalt var det 42 løpere som var med på samlingen.

Høydepunktet for mange ble nok grillingen lørdag kveld. Her dukket landslagsløperne Hege og Håvard Bøkko og Sverre Lunde Pedersen opp. De tilbrakte store deler av kvelden sammen med Hedmarks skøyteløpere. Her deltok de også i ”kubb-spill” sammen med løperne. Før grillingen var det også et meget utbytterikt kosthold- og uttøyingsforedrag ved Lillian Myklebust.
 
Samlingen ble avsluttet med isøkt søndag. Atter en gang: Tusen takk til Stange Spk og medhjelperne for en meget flott gjennomført kretssamling.

Svenn Erik Ødegård, leder i Hedmark Skøytekrets

Alle fotos: Vegard Nordby.
Mjøsteam med trener Pål Gravem på sommeris.